Slimme robots voor uw kantoor

Alle technologieën die wij aanbieden worden voor uw bedrijf op maat gemaakt. Wilt u ook een smart office robot op uw kantoor installeren bekijk dan welke oplossingen er mogelijk zijn.

Financieel

Administratieve taken

Jaarafsluiting posities aanmaken en openzetten? Robot. Facturen automatisch matchen en invullen en klaarzetten voor akkoord? Robot. Invoer van financiële regels of journaalposten? Robot. Automatiseer alle administratieve taken!

Factuurverwerking

Gebruik een robot om automatisch de inkomende facturenstroom te verwerken. Lees de factuurdata uit van nieuwe inkoopfacturen in PDF, DOC of ander bestandsformaat en laat de robot de inkooporderdata ophalen uit het ERP systeem.

Betalingen verwerken

Automatiseer de validatie en verwerking van binnenkomende betalingen. Een software robot kan bijvoorbeeld uitzonderingen herkennen en aantonen of een automatische controle op dubbele betalingen uitvoeren.

Gegevensinvoer

Een software robot is uitermate geschikt voor herhalende gegevensinvoer zoals het invoeren van nieuwe klanten of leads in een CRM of ERP systeem maar ook het verwerken van ingestuurde formulieren of e-mails.

Financiële rapportage

Gebruik RPA om het opstellen van periodieke rapportages te automatiseren. Verstuur foutloos en automatisch informatie over omzetcijfers, winst/verlies rekening, verkoopcijfers of andere rapportage.

  • Smart Office Robots

Robotic Process Automation

Automatiseren van repetitieve handelingen door middel van smart office robots.

Offerte aanvragen

Doe de gratis scan

Neem direct contact op