Slimme robots voor uw kantoor

Alle technologieën die wij aanbieden worden voor uw bedrijf op maat gemaakt. Wilt u ook een smart office robot op uw kantoor installeren bekijk dan welke oplossingen er mogelijk zijn.

Bedrijfsondersteuning

Repetitieve HRM-taken

Laat repetitieve HRM taken aan robots over. Foutloos nieuwe werknemers opvoeren in het HRM-systeem, uitnodigingen voor online trainingen versturen en allerlei andere repetitieve HR taken kunnen gemakkelijk door een robot uitgevoerd worden.

Ziek- en herstelmeldingen

Een software robot is bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld ziek- en herstelmeldingen foutloos en snel in een HRM systeem te verwerken. Verrijk de robot bijvoorbeeld ook met regels voor gegevenscontrole en laat hem automatisch een e-mail notificaties versturen bij een update of als er iets ontbreekt.

Urenregistratie, controle en verwerking

Snel en foutloos alle urenregistratiebestanden omzetten naar het juiste formaat en invoeren in het doelsysteem. Voer automatische controles uit op afwijkingen in werktijden, datums et cetera.

E-mails en documenten

Verwerk binnenkomende mails automatisch met een robot. Haal bijlages op uit binnenkomende e-mails en laat de robot automatisch de documenten ordenen, sorteren en in de juiste mappen plaatsen. Ook het uitlezen van data uit PDFs of andere digitale documenten kan de robot foutloos overnemen.

Microsoft Office

Integreer met Excel Online, Sharepoint, OneDrive en Outlook Mail.

Zet een robot aan het werk om handmatige en repetitieve taken omtrent de spreadsheets, documenten en e-mails op je to-do-lijstje, zodat er tijd vrijkomt om te concentreren op creatieve en uitdagende onderdelen van het werk.

  • Smart Office Robots

Robotic Process Automation

Automatiseren van repetitieve handelingen door middel van smart office robots.

Offerte aanvragen

Doe de gratis scan

Neem direct contact op